O nás

Enveseur, S.L. je rodinná spoločnosť, ktorá sa zaoberá distribúciou širokého sortimentu obálok a obalov a disponuje viac ako 2 300 produktmi. Jej začiatky sa siahajú do roku 1998 v Veľkej Británii, keď bola založená spoločnosť Madison Commercial, Ltd.

V súčasnosti sa hlavná centrála nachádza v meste Vilafranca del Penedés neďaleko Barcelony (Španielsko), kde sa pripravujú všetky zásielky do Európskej únie. S cieľom skrátiť dodacie lehoty do východnej Európe bol nedávno na severe Slovenska otvorený moderný sklad ako nové distribučné centrum.

Obchodné vzťahy s poprednými svetovými výrobcami papierových, kartónových a plastových obálok, a to tak ázijskými, ako aj európskymi. Disponuje množstvom štýlov, veľkostí a farieb, z ktorých mnohé sú špeciálne vyrobené podľa požiadaviek spoločnosti Enveseur.

Do dnešného dňa sme získali viac ako 1 milión zákazníkov a nase e-shopy pôsobia v 19 európskych krajinách. Je to možné vďaka viac ako 40-člennému multikulturálnemu kolektívu zamestnancov, ktorí pomáhajú spoločnosti plniť všetky požiadavky zákazníkov.

Naši klienti su B2B, predajne s kancelárskymi potrebami, reklamné agentúry , či veľké korporácie, ktoré propagujú svoje produkty a služby pod svojou komerčnou značkou. Ale aj B2C a jednotlivci pre také výnimočné udalosti, ako sú svadby, gratulácie, sväté prijímanie... V neposlednom rade sa ponúka rýchla personalizovaná tlač od niekoľkých kusov pre firmy aj jednotlivcov a výroba na mieru pre veľkoobchodné množstvá.

Odhodlanie k dosiahnutiu skutočnej rovnosti medzi ženami a mužmi

Spoločnosť Enveseur, S.L. vyhlasuje svoj pevný záväzok zaviesť a rozvíjať opatrenia, ktoré integrujú rovnaké zaobchádzanie a rovnosť príležitostí medzi ženami a mužmi bez priamej alebo nepriamej diskriminácie na základe pohlavia, ako aj propagovať a podporovať opatrenia na dosiahnutie skutočnej rovnosti v rámci našej organizácie, pričom zavádza rovnosť príležitostí medzi ženami a mužmi ako strategickú zásadu našej korporátnej stratégie a ľudských zdrojov v súlade s definíciou tejto zásady stanovenou v organickom zákone č. 3/2007 z 22. marca pre účinnú rovnosť medzi ženami a mužmi.

Uznávame a uplatňujeme zásadu rovnosti príležitostí pre ženy a mužov vo všetkých oblastiach, od náboru až po povýšenie, vrátane mzdovej politiky, odbornej prípravy, pracovných podmienok, ochrany zdravia pri práci, pracovného času a rovnováhy medzi pracovným a súkromným životom.

Uvedené zásady sa realizujú prostredníctvom podpory opatrení na zabezpečenie rovnosti a prostredníctvom implementácie plánu rovnosti, ktorý predstavuje zlepšenie nášho systému riadenia a garanciu vnútornej štruktúry bez diskriminácie na základe pohlavia. S cieľom prispieť k pokroku smerom k spoločnosti, v ktorej je rovnosť účinná a skutočná.

Máme tiež plán na zabránenie obťažovania na pracovisku z dôvodu pohlavia, homofóbie alebo rasy.